Medeco

Medeco Wondprotocol
Online applicatie en app voor efficiëntie in de zorg

Medeco

Behandelaars in de verpleging en thuiszorg hebben een 'wondprotocol' bij zich. Met deze handleiding kunnen zorgverleners wonden op een standaard manier verzorgen. Het maken van een wondprotocol is voor elke organisatie erg tijdrovend. Om dit proces te vergemakkelijken ontwikkelde nu:branding in opdracht van Medeco een online tool en app.

Online en gebruiksvriendelijk

Het grootste probleem bij het maken van een protocol is het samenbrengen van de beslissers. Dit zijn doorgaans bestuurders, artsen, specialisten en verpleegkundigen. Het grote voordeel van online is zij het protocol tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen realiseren.

Medeco
Medeco

Ons digital team creëerde, in samenwerking met de opdrachtgever, een interactieve flow met een logische opbouw. Stap voor stap worden de aangesloten gebruikers door de tool geleid en kunnen zij informatie aanvullen. Deze vernieuwende manier van werken levert organisaties in de thuiszorg veel tijdwinst op.


Medeco Medeco Medeco Medeco
Medeco
Medeco

Audiovisuele middelen

Om de communicatie te ondersteunen hebben we een leuke video gemaakt die het concept onder de aandacht brengt. Deze video wordt o.a. ingezet bij beurzen en bij klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn in Wondprotocol.nl.