Creatie en design: het moet doen waarvoor het is bedoeld

nu:branding bestaat uit een creatief team met ervaren specialisten op het gebied van branding, design, interactie en multimediale productie. We zijn een one-stop-shop waar we met passie werken aan creatieve producties, die merken en bedrijven betekenis geven bij hun doelgroepen. Met een dijk aan ervaring bouwen we samen met onze opdrachtgevers aan succes.

Wat we doen

Branding

Branding

Het bouwen aan het juiste imago is een secuur proces. Stapje voor stapje zorgen we ervoor dat jouw merk staat als een huis.

Communication

Communication

Een heldere boodschap die verkoopt, daar draait het om in communicatie. We beginnen bij concept en vertalen dat door naar alle mogelijke middelen.

Packaging

Packaging

Die split second waarin een consument beslist welke aankoop het wordt, daar gaat het om. Packaging is daarbij de belangrijkste overtuiger.

Digital

Digital

Wat je als bedrijf of merk ook doet, online moet het verhaal minstens zo sterk zijn als offline. Bij nu:branding weten we als geen ander hoe dat verhaal verteld moet worden.

Wij zijn geïnteresseerd in welk verhaal er te vertellen is over een merk of een bedrijf en hoe we dat tot leven brengen. Hierdoor krijgen merken en bedrijven betekenis in het leven van hun doelgroep. Onze missie is om samen met onze opdrachtgevers te werken aan een positieve ervaring voor hun klanten. Hiervoor leveren we elke dag het beste dat we kunnen maken, interdisciplinair en van strategisch niveau tot op het kleinste design-detail.

nu:branding creatie & designTim Leurs - Senior Designer
Tim Leurs
Senior Designer
Bob van der Linden - Creative & Account Director
Bob van der Linden
Creative & Account Director
Frits Bonjernoor - Digital Artist
Frits Bonjernoor
Digital Artist

nu:digital design & developmentLex Bijl - Developer / Designer
Lex Bijl
Developer / Designer
Finn Stapelkamp - Art Director Digital
Finn Stapelkamp
Art Director Digital
Tam Panjamanee - Lead Developer
Tam Panjamanee
Lead Developer

nu:amsterdam

Met haar netwerk van 15-20 ervaren freelance creatieven biedt nu:amsterdam een unieke combinatie met het team van nu:branding.

Als associated partner voegt nu:amsterdam meerwaarde toe op het gebied van merkstrategie en shopper marketing.