Life Fitness

What we live for
Verbindt 65 distributeurs uit 40 landen

Life Fitness is de grootste producent van fitness-apparatuur ter wereld. De zeer professionele en betrouwbare uitstraling van haar apparatuur weet zij te combineren met een inspirerende aankleding van de omgeving. Life Fitness is nauw betrokken bij het succes van haar afnemers en levert in samenwerking met nu:branding marketingondersteuning aan zowel clubs als distributeurs in 40 landen.

Distributers Portal

Verbinding tussen 65 distributeurs

Naast de reguliere outlets maakt Life Fitness gebruik van een ruim distributeursnetwerk. Deze vertegenwoordigers zijn verspreid over Europa, het Midden Oosten en Afrika. nu:branding ontwikkelde een platform waarop Life Fitness deze distributeurs samenbrengt en waar alle marketing en communicatie een plaats krijgt.

Life Fitness

Community

Elke distributeur en haar key medewerkers hebben een plek gekregen op de portal. Dit is helder ingedeeld naar land, merk en persoon. Zo is iedereen goed vindbaar en kunnen zij gemakkelijk contact leggen en communiceren.

Life Fitness Life Fitness

Nieuws

Fitness is een wereld waar veel gebeurt met snelle ontwikkelingen. De nieuwssectie voorziet in informatie uit de branche, over events en nieuwe producten.

Life Fitness

Events

Op de portal kunnen medewerkers in een kalender de events bij elkaar vinden. Je kan je hier inschrijven en via een rsvp functie zien wie er nog meer gaan.

Life Fitness

Showcases

Kennisdeling draagt bij aan de verhoging van kwaliteit. Onder ‘showcases’ wordt een verzameling inspirerende cases door de distributeurs ontsloten. En uiteraard is iedereen nieuwsgierig naar elkaars werk.

DB Portal News Update

Elke maandagochtend wordt geheel geautomatiseerd de News Update verstuurd. Hierin staat een selectie van het laatste nieuws en leuke weetjes als eventaankondigingen en verjaardagen.

Life Fitness

Master of Layouts Activatie campagne

Het sterkste idee wint

Distributie gaat verder dan alleen producten leveren. Belangrijk is het advies dat zij aan klanten geven over concept, productkeuzes en inrichting. Dit gaat in de vorm van een vloerplan en een 3D render. In deze activatiecampagne konden de distributeurs hun concepten inzenden voor een wedstrijd.

Life Fitness

Uitdagende actie

Inzendingen werden beoordeeld door een professionele jury. De winnaar won een meerdaagse reis naar het hoofdkantoor in Chicago met een bezoek aan de fabriek. De hele actie vond plaats op de portal en werd ondersteund met affiches.

Life Fitness