Dibevo

Dibevo
Kenniscentrum en custom-made zoekmachine voor de gehele gezelschapsdierensector

Dibevo voor de branche

Dibevo

Onze eerste uitdaging was het stroomlijnen van de grote hoeveelheid informatie voor zowel leden als potentiële leden.

nu:branding zorgde ervoor dat in maximaal twee kliks, alle informatie te bereiken is door een slimme navigatie en opsplitsing in primaire en secundaire content.

Conversie via inhoudelijk artikelen

De tweede uitdaging was dat leden niet genoeg getriggerd werden om lid te worden. Om dit te bereiken zijn er een aantal tools bedacht. Zo is bijvoorbeeld elk informatief artikel deels beschikbaar, Dibevo kan via het CMS aangeven of zij het artikel alleen voor leden willen openstellen of voor iedereen. Wanneer een artikel is afgeschermd kunnen bezoekers via deze pagina meer informatie vinden over het lidmaatschap en alle voordelen ervan.

Dibevo

Full-responsive

Alle content van de Dibevo website is compleet geoptimaliseerd voor mobiel. Op deze manier behouden we de totale experience van de site, ook op mobiel.

Dibevo

Bij ondernemen in de gezelschapsdierenbranche komt een hoop kennis en expertise kijken. nu:branding heeft samen met Divebo een handig en overzichtelijk Kenniscentrum ontwikkeld voor de branche.

Dibevo

Met de dierenpensionwijzer
zoek je snel en in de buurt betrouwbare
logeeradresssen waar je huisdier terecht
kan tijdens je afwezigheid.

Dibevo

Zoek dierenspecialisten bij jou
in de buurt, dierenwinkels, trimsalons,
aquariumspeciaalzaken
en meer huisdierspecialisten.

Dibevo

Via de custom-made zoekmachine vindt je alle specialisten uit de Dibevo-ledensecties waar je huisdier dezelfde zorg en aandacht krijgt die hij van jou gewend is.

Dibevo

De zoekfunctie is ook via mobiel beschikbaar, zo kunnen gebruikers waar dan ook naar de beste beschikbare accomodaties voor hun huisdier vinden over heel Nederland.

Dibevo

Naast de zoekfunctie vindt je via de blog leuke en leerzame nieuwsberichten, zowel van Dibevo als van het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG).

Dibevo

Bedrijven die bij Dibevo zijn aangesloten kunnen ook als gastbloggers laten zien dat ze de juiste expertise in huis hebben om klanten goed te adviseren.

Dibevo