Hagemeyer

Hagemeyer, voorheen één van Nederlands grootste beursgenoteerde bedrijven, heeft zich geschaard onder de vleugels van Rexel. Dit heeft geresulteerd in 's werelds grootste leverancier van elektrotechnische materialen en veiligheidsproducten.

Opdracht

Hagemeyer Live! is een 3-daags event waarin handelspartners ieder een eigen ruimte hebben. Na een bureaupitch kreeg nu:rotterdam de opdracht om een concept te maken voor dit jaarlijkse event, waar de leveranciers van Hagemeyer innovaties en ontwikkelingen aan afnemers van Hagemeyer tonen.

Aanpak

De locatie van 4000 vierkante meter (!) vroeg om een grootschalig standontwerp, waar Hagemeyer zich centraal kon positioneren. Ons creatieve team heeft de stand ontworpen en gevisualiseerd waarna de standbouwer kon worden gebriefd. Ter promotie van het event zijn diverse on- en offline communicatie-uitingen ontwikkeld.

Resultaat

Alle standruimtes zijn verhuurd alwaar diverse bedrijven hun innovaties konden tonen. Hagemeyer kon zich door deze aanpak, net voor de fusie met Rexel, groots positioneren. Hierdoor was het evenement een groot succes.

Hagemeyer
Hagemeyer
Hagemeyer