Nieuws & Blog

Website voor startup ChatLicence

Bob van der Linden
Website voor startup ChatLicence

ChatLicense stoomt kinderen klaar voor hun eerste mobiel

Hoe ga je om met een apparaat dat telefoon, camera, gamestation, chatbox, volgcomputer en agenda in één is? Het is tijd om de controle te pakken over hoe technologie ons allemaal beïnvloedt.

Het digitale diepe. Je belandt erin zodra je je eerste smartphone in handen hebt. Een wereld aan mogelijkheden gaat open, maar hoe ga je ermee om? Hoe houd je het veilig, leuk en sociaal? ChatLicense helpt hierbij. Eigenlijk zoals een zwemdiploma, maar dan voor je mobiel! Het biedt hulp bij het leren omgaan met een apparaat dat telefoon, camera, gamestation, chatbox, volgcomputer en agenda in één is.

Brevet voor internet
ChatLicense biedt een online diplomagame met verschillende levels voor het hele gezin: kinderen, tieners en (groot)ouders. In video en animatie scenario's maak je in de app mee wat je allemaal gaat beleven met je smartphone ... en hoe je deze ervaringen de baas blijft. Hoe kan een berichtje over komen, welke foto deel je wel en welke niet? Is iets echt of nep, wat zit er achter al die online profielen en filmpjes en hoe check je dat?

Het initiatief van deze startup wordt breed gesteund met media aandacht bij o.a. radiostation BNR, Telegraaf en de Digitale Rotterdammer.

Website: https://www.chatlicense.com/

Nu:branding: design en realisatie
Development: https://digitalvalley.nl
Artwork: https://jasperwessels.nl/