Architectenbureau Massa

Architectenbureau Massa Digital

Hoe vertaal je de passie van de architect naar een website? In de ontwikkeling vonden de creatieven van architectenbureau Massa en nu:rotterdam elkaar in online storytelling.

Opdracht

'Het maken van dierbare gebouwen die na decennia nog gekoesterd worden, dát is waar duurzaamheid voor staat'. Nu:rotterdam werd gevraagd om een website te ontwikkelen die bij deze visie aansluit.

Aanpak

Samen met Bureau Massa onderzochten we de gewenste functionaliteiten en indeling. In nauwe samenwerking is vervolgens de website ontwikkeld die veel ruimte geeft voor beeld. Quotes van opdrachtgevers en architecten geven visie en context.

Website

Wij hebben een modulaire website ontwikkeld waar Bureau Massa persoonlijke accent kan toevoegen. Daarnaast heeft men de complete regie over de vormgeving die flexibel en intuïtief werkt. 

Architectenbureau Massa

Ruimte voor ontmoeten

Bureau Massa benadert vraagstukken altijd vanuit een duurzaam en vooral menselijk uitgangspunt.
De architecten van Massa geven hun visie bij de projecten.

Architectenbureau Massa

Responsive design voor alle devices

Architectenbureau Massa

Website met een eenvoudige en flexibele opbouw

De website is opgebouwd uit een aantal hoofdcomponenten die door Bureau Massa in het CMS eenvoudig te gebruiken zijn. In de opbouw van de website en het content management systeem is rekening gehouden met grote flexibiliteit bij het vormgeven van de pagina's. Dit geeft Massa de complete controle over de inrichting van de projecten.

Architectenbureau Massa
Architectenbureau Massa