Rexel

Beam of Energy
Samen de toekomst bouwen

Producten en diensten die bijdragen aan een beter milieu en die kosten reduceren spelen een prominente rol in het assortiment van Rexel. Om deze belofte te laden ontwikkelden we het thema 'Beam of Energy’ en een eigen grafische identiteit die als verbindend element wordt gebruikt in communicatie-uitingen.

Rexel
Rexel
Rexel

Brochure
consumenten

Deurhanger
sales promotion

Advertentie
consumenten

Magazines

Voor de industrie en de installatiebedrijven produceert nu:branding de magazines 24/7 en Topics. In deze tijdschrijften van Rexel wordt uitgebreid aandacht besteed aan trends in de markt. innovaties en projecten die door relaties zijn uitgevoerd. Nu:branding verzorgt de creatie van content (samenwerking met het redactieteam), fotografie en design.

Beeldconcept: nu:branding | fotografie: Pieter de Swart

Rexel
Rexel
Rexel

Onexis, een hi-tech gigant tot leven gebacht

Onexis is de divisie van Rexel, gericht op groot-industriële klanten. Onexis vroeg ons om de propositie als autoriteit met een hoog technisch kennis- en dienstverleningsniveau te communiceren.

Rexel
Rexel
Rexel Rexel

Industrial Innovation Tour

We ontwikkelden de 'Industrial Innovation Tour’, een reeks evenementen met Onexis-experts die hun kennis en ervaring delen met relaties. We verzorgden de communicatie rond de events zoals TV commercials, advertenties en een direct mail campagne. Daarbij creëerden we de website en diverse bedrijfsfilms met klantentestimonials op lokatie.

Corporate storytelling met film

Voor Onexis produceerde nu:branding verschillende video’s: commercials, testimonials en een introductiefilm. De interviews werden verzorgd door presentatrice Anouk van Kooijk (RTL).

Rexel
Rexel

Panelbuilder, platform voor vraag en aanbod
in de paneelbouwsector

Nu:branding creëerde Panelbuilder.nl, een portal voor het aanvragen en vergeven van opdrachten van en voor kasten- en paneelbouwers. Door gebruik te maken van geselecteerde leveranciers wordt voor opdrachtgevers een hoge kwaliteit garandeerd. Nu:branding creëerde de website en lanceerde de livegang met een introductiedoos met een uitdagende inhoud: een doe-het-zelf electrisch circuit inclusief batterij en lampje.

Rexel


Rexel
Rexel