Markthal Rotterdam

Dát is Markthal
Image campagne

Themaregel

Er kan er maar één de Markthal zijn. Daar zorgen de ondernemers met hun onderscheidende producten, gastvrijheid en persoonlijke service voor. Markthal vroeg nu:branding een imago campagne te ontwikkelen waarin dit tot uitdrukking komt. Hiervoor introduceerden wij de themaregel:

Concept

Ons team creëerde een concept waarbij de ondernemers zichtbaar zijn in woord en beeld. Iedere ondernemer presenteert zijn of haar specialiteit en die bijdraagt aan ‘Dát is Markthal’.

Nu:branding ontwikkelde alle middelen voor de campagne die media-breed werd ingezet in Groot-Rotterdam in bus, metro, bioscoop, krant, digitale abri’s, driehoeksborden, radio en online.

Digitale Abri's

Making of

Markthal-ondernemers fotografeer je het liefst in hun eigen omgeving. Dát is lekker efficiënt. Alle ingrediënten voor een succesvolle shoot zijn daar aanwezig. Dus richtten we voor deze shoot een fotostudio in op lokatie.

Online Video

De tafel is klaar, nu het eten nog! Sjoerd van Oortmerssen doet inspiratie op voor de feestdagen en laat zich adviseren in de Markthal. Bij Ali van Andalus haalt hij vis, bij Erik van Casa Reinders lekkernijen voor de vegetariër, bij Stefan van Chocolat Company heerlijke chocola en bij Klaas een echt Rotterdams borrelpakket van Brandstore Rotterdamsche Oude...

Radio

Rotterdam maakt kennis met de Markthal-ondernemers die een rol hebben in de radio-commercials op RTV Rijmond.

Radio Markthal Amy’s

Radio Markthal Saté Lounge

Radio Markthal 21 Pinchos