LT Foods Europe

Warm welkom voor
LT Foods in Rotterdam
Openingsevent voor de eerste Europese vestiging van één van de grootste rijstfabrikanten ter wereld

Het Indiase LT Foods heeft haar Europese hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam. Nu:branding ontwikkelde het event concept en was het centrale aanspreekpunt voor de klant door de betrokken leveranciers te coördineren.

Event concept

LT Foods heeft haar roots in India en neemt haar bedrijfscultuur mee naar Nederland.
Met respect voor de culturele en corporate waarden schreven we een concept voor een openingsevent.


Alle aspecten van Storytelling zijn ingezet om op inspirerende wijze het merk LT Foods tijdens de introductie tot leven te brengen. Van de Event Branding en de Rice Tasting tot de Master of Ceremony en de After Event Care – alles heeft consequent bijgedragen tot een sterke merkbeleving.

Van fabrieksruimte naar VIP lounge

In de 12.000 m2 fabrieksruimte creëerden we een VIP lounge en adviseerden we over de sfeer van de inrichting.

Visuele communicatie

De visuele communicatie, print en digitaal, is aangepast op de lokale markt en passend binnen de internationale merktaal van LT Foods.Een openingsevent als brand experience

Nu:branding heeft al sinds 1997 een netwerk opgebouwd van creatieve leveranciers.
Voor een internationaal bedrijf dat zich vestigt in Rotterdam zorgen wij ervoor dat de corporate story op een juiste wijze tot leven komt.
Bekijk hier de aftermovie

Aftercare

Je krijgt maar één kans voor een eerste laatste indruk. Na afloop van het event is naar elke gast per email een persoonlijk bedankje gestuurd met een link naar de foto’s en films van het evenement voor de herbeleving.In samenwerking met