Festlane

Festlane:
one-stop travel shop for music festivals

Identiteit

Festlane

Festlane

Festlane

Festlane

Concept & design

Nu:branding heeft voor deze webshop een concept & design uitgewerkt dat een zomers gevoel met zich meebrengt. De blauwe accenten staan voor de strak blauwe lucht van overdag en de oranje accenten voor de onvergetelijke zonsondergang aan het eind van een festivaldag.

Op de homepage is het eerstvolgende festival uitgelicht. Met informatie, vanaf prijs en een call-to-action naar de boekingsmodule.

Festlane

Op de detailpagina van een festival kan de bezoeker zijn of haar festivalreis samenstellen. Met de vrijheid om te kiezen voor een volledige reis met verblijf en ticket of voor losse elementen.

Festlane

Bezoekers kunnen zich laten inspireren op de overzichtspagina. Door te filteren op muziekstijl, prijs, datum en bestemming kan er snel een keuze worden gemaakt.

Festlane

We hebben sfeerbeelden van de festivals gebruikt om de aandacht van de bezoeker te trekken. De mouse-over in huisstijl geeft meer informatie over het festival.

Festlane
Festlane

Resultaat

Ben je opzoek naar een nieuwe festival ervaring ergens in Europa en wil je geïnspireerd worden door een rijk aanbod? Dan biedt Festlane.com je een geweldige en onbezorgde totaalervaring.

Festlane